Werkkleding Tilburg - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding Tilburg

Het kan soms lastig zijn om de juiste werkkleding te vinden die ook nog eens van goede kwaliteit is. Maar u hoeft niet verder te zoeken. Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid assortiment werkkleding. Doordat wij uitsluitend bekende premium merken leveren kunnen we hoogstaande kwaliteit garanderen. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg kunt u zich door ons laten adviseren. Ook hangt hier veel van onze kleding in de rekken, zodat u zelf de kleding kunt zien en de kwaliteit van onze kleding kunt beoordelen. We helpen u graag bij uw zoektocht naar kwalitatief hoogstaande werkkleding met een professionele uitstraling. We denken graag met u mee over de kleding die het meest geschikt is voor uw werknemers. Mocht u niet bij ons langs kunnen komen dan kunt u ons uiteraard ook bereiken via telefoon of e-mail. We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Van idee tot product - onze werkkleding Tilburg

Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een groot aanbod aan werkkleding. Nadat u een keuze heeft gemaakt en uw bestelling bij ons heeft geplaatst gaan we zo snel mogelijk aan de slag om uw opdracht uit te voeren. Om ervoor te zorgen dat al uw werknemers de juiste maat werkkleding Tilburg ontvangen, krijgt u van ons paskleding mee. Deze kleding is bedoeld om door uw werknemers te laten passen. We ontvangen de paskleding graag van u terug. U geeft aan ons door welke maten u nodig heeft. Vervolgens bestellen wij de benodigde kleding voor u. Wij bieden u de mogelijkheid om de kleding tot slot te laten personaliseren, door er bijvoorbeeld uw logo op te plaatsen. De mogelijkheden op dit gebied zijn vrijwel eindeloos, dankzij onze geavanceerde software en apparatuur. Door uw werkkleding te laten personaliseren zorgt u ervoor dat uw bedrijf herkenbaar is. Ook geeft het de kleding een representatieve en professionele uitstraling. Wanneer u langskomt in onze showroom vertellen we u graag meer over het personaliseren van kleding. Nadat wij uw werkkleding binnen hebben en de kleding eventueel bedrukt of geborduurd hebben wordt uw nieuwe werkkleding door ons afgeleverd op uw adres.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding werd opgericht in 2003 en komt voort uit Van der Pol Kartracing. Sinds de oprichting van het bedrijf produceren we bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan in de racesport zetten we in om u optimaal te kunnen adviseren als het bijvoorbeeld gaat over promotiekleding. We delen graag onze kennis om klanten te adviseren. Ook wat betreft werkkleding Tilburg staan we u graag terzijde om de werkkleding te vinden die u nodig heeft.

We zien u graag in onze showroom of in onze webshop!