Werkkleding Gelderland - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding Gelderland

Bent u zoek naar werkkleding? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid aanbod. Wat voor type werkkleding u ook zoekt, u vindt het in onze ruime showroom in Wijk en Aalburg of in onze webshop. Bij Van der Pol Bedrijfskleding leveren we uitsluitend kleding van bekende merken, waardoor we de kwaliteit van onze kleding kunnen garanderen. Sterke werkkleding met een professionele uitstraling van hoge kwaliteit, dat vindt u bij ons. We vertellen u graag meer over ons aanbod wanneer u bij ons langskomt in onze showroom. Hier kunt u de kwaliteit van onze werkkleding zelf beoordelen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We horen graag van u wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Het produceren van werkkleding Gelderland

Bij Van der Pol Bedrijfskleding gaan we altijd zorgvuldig te werk om uw bestelling zo snel mogelijk uit te voeren. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons aanbod werkkleding, ontvangt u van ons paskleding. De bedoeling van deze kleding is dat u uw werknemers deze kleding laat passen zodat u weet welke maten u nodig heeft. Nadat u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven bestellen wij de benodigde kleding voor u. Bij Van der Pol Bedrijfskleding bieden we u de mogelijkheid om uw werkkleding te laten voorzien van uw logo. Dit kan door de kleding te bedrukken of te borduren. Werkkleding met het logo van uw bedrijf zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf en zorgt voor een representatieve en professionele uitstraling. Doordat wij werken met geavanceerde apparatuur en software is vrijwel alles bij ons mogelijk. We vertellen u graag meer over het laten bedrukken of borduren van uw werkkleding in onze showroom.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

De oorsprong van Van der Pol Bedrijfskleding ligt in de racesport. Van der Pol Bedrijfskleding, dat in 2003 is opgericht, komt voort uit Van der Pol Kartracing. We leveren bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Onze kennis op het gebied van sponsoring en promotie die wij in de racesport hebben opgedaan zetten we vandaag de dag in om onze klanten te adviseren als het bijvoorbeeld gaat om promotiekleding. Wij gebruiken twee verschillende technieken gebruikt om de bedrijfs- of promotiekleding te personaliseren: borduren en bedrukken. We geven u graag advies op maat over het personaliseren van werkkleding Gelderland.

Heeft u interesse in onze werkkleding? Of heeft u een specifieke vraag? Laat het ons weten. We staan u graag te woord!