Werkkleding Eindhoven - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding Eindhoven

Bent u op zoek naar geschikte werkkleding voor uw werknemers? Dan moet u in bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn. Wat voor werkkleding u ook nodig heeft, u vindt het in ons ruime assortiment. U vindt ons complete aanbod zowel in onze webshop als in onze grote showroom in Wijk en Aalburg. In onze showroom kunt u onze werkkleding zelf bekijken en passen. Ook staan we u er graag te woord om u alles te vertellen over de vele mogelijkheden op het gebied van werkkleding Eindhoven. We leveren uitsluitend kleding van bekende merken, waardoor we de kwaliteit van onze werkkleding kunnen garanderen. We helpen u graag om sterke werkkleding met een professionele uitstraling te vinden voor uw werknemers. We nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Wijk en Aalburg. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Het produceren van werkkleding Eindhoven

Bij Van der Pol Bedrijfskleding gaan we zo snel mogelijk aan de slag om uw opdracht uit te voeren. Om uw nieuwe werkkleding snel te kunnen leveren geven wij u paskleding mee. De bedoeling van deze kleding is dat u uw medewerkers de kleding laat passen zodat u de gewenste maten aan ons door kunt geven. Zodra u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven bestellen wij de kleding voor u. Bij Van der Pol Bedrijfskleding heeft u de mogelijkheid om de werkkleding te laten voorzien van uw logo. Wanneer u wilt dat uw werkkleding representatief en herkenbaar is, is het laten personaliseren van de werkkleding essentieel. U heeft bij ons de keuze uit twee methoden om de kleding te laten personaliseren: bedrukken of borduren. Wanneer u langskomt in onze showroom vertellen we u graag meer over de voordelen van deze methoden. Nadat wij uw werkkleding binnen hebben en de kleding eventueel bedrukt of geborduurd hebben leveren we de kleding af op het door u doorgegeven adres.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding werd opgericht in 2003. Sinds die tijd produceren we bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Van der Pol Bedrijfskleding heeft zijn oorsprong in de racesport. Het bedrijf komt namelijk voort uit Van der Pol Kartracing. Onze achtergrond in de racesport zorgt ervoor dat we veel kennis hebben over sponsoring en promotie. Deze kennis delen we graag en gebruiken we dan ook om klanten te adviseren op het gebied van bijvoorbeeld promotiekleding. Ook wat betreft werkkleding Eindhoven geven we u graag persoonlijk advies.

Graag tot ziens in onze showroom of in onze webshop!