Werkkleding borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding borduren

werkkleding bordurenOp zoek naar werkkleding borduren? ​Bent u op zoek naar werkkleding met een representatieve uitstraling en zoekt u werkkleding van hoge kwaliteit? Bij Van der Pol Bedrijfskleding helpen we u graag. We bieden u een uitgebreid assortiment aan werkkleding van hoge kwaliteit. Of u nu een jas nodig heeft of een t-shirt met uw logo er op, u vindt het in ons assortiment. Weet u niet precies welk product u nodig heeft? Aan de hand van uw logo adviseren wij u graag. Bij Van der Pol Bedrijfskleding hebben we veel ervaring op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. We denken graag met u mee over het type werkkleding dat het beste past bij uw bedrijf. U kunt altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies! ​

Waarom werkkleding borduren?

​Eén van de opties die wij u bieden is werkkleding borduren. Door te borduren wordt uw logo op een duurzame manier aan een kledingstuk toegevoegd. Borduren is duurzamer dan de andere optie, bedrukken. Een geborduurd logo blijft langer mooi, waardoor u langer profijt heeft van uw nieuwe werkkleding. De representatieve en professionele uitstraling van uw nieuwe werkkleding blijft het langs behouden wanneer u kiest voor werkkleding borduren. Wanneer u langs komt in onze showroom in Wijk en Aalburg laten we u graag voorbeelden zien van geborduurde kleding. Zo krijgt u een goed beeld van wat er met borduren allemaal mogelijk is en hoe uw logo er uit kan komen te zien wanneer u kiest voor werkkleding borduren. We nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen! We staan u graag te woord en helpen u graag bij het kiezen van uw nieuwe werkkleding. Zo komt uw bedrijf met de nieuwe werkkleding altijd optimaal uit de verf! 

​Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van der Pol Bedrijfskleding is opgericht in 2003. Al ruim tien jaar lang houden wij ons bezig met bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Van der Pol Bedrijfskleding komt voor uit Van der Pol Kartracing. In de racesport hebben we veel kennis opgebouwd over promotie en sponsoring. Deze kennis gebruiken we graag om een zo goed mogelijk product te kunnen leveren. Wilt u ook de uitstraling van uw bedrijf of vereniging verbeteren? Kom dan bij ons langs en ontdek de mogelijkheden! We heten u van harte welkom in onze ruime showroom. We zorgen er voor dat u straks prachtige werkkleding van ons ontvangt, in de juiste maten. Voor bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit moet u bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn! Hoe kunnen wij uw bedrijf van dienst zijn? We horen graag van u!