Schort borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Schort borduren

Bent u op zoek naar een simpele maar effectieve manier om de herkenbaarheid van uw bedrijf, team of vereniging te vergroten? En moet dat wat u zoekt ook vies mogen worden? Denk dan eens aan een schort. U vindt bij Van der Pol Bedrijfskleding een ruim assortiment aan schorten. Deze schorten kunnen door ons op verschillende manieren worden gepersonaliseerd met uw logo of ontwerp. Het leveren van kwaliteitsproducten vinden we heel belangrijk. Om de hoge kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen, vindt u in ons assortiment uitsluitend kleding van premium merken. Zo heeft u lang plezier van onze kleding. Bent u toch nog niet helemaal overtuigd? Kom dan langs in onze grote showroom in Wijk en Aalburg en overtuig uzelf! In onze showroom vindt u ons complete assortiment bedrijfs- en promotiekleding. U kunt ons assortiment hier zelf bekijken en, zo nodig, passen. Een schort is een perfect middel om eenvoudig de herkenbaarheid van uw bedrijf, team of vereniging te vergroten. Wanneer u bij ons langskomt laten we u graag een aantal voorbeelden zien van hoe een gepersonaliseerde schort er uit kan zien. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? 

Schort borduren - hoe wij te werk gaan 

Voor het schort borduren vertrouwen we bij Van de Pol Bedrijfskleding op onze geavanceerde software en apparatuur. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is vrijwel alles mogelijk op het gebied van personaliseren. U levert eenvoudig uw logo of ontwerp bij ons aan, dat door onze software wordt omgezet in een borduurpatroon. Vervolgens wordt dit patroon door onze borduurmachine op de schorten geborduurd. Wij leveren de schorten in zowel kleine als grote oplagen. Laat aan ons weten hoeveel schorten u nodig heeft en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om uw opdracht uit te voeren. Dankzij onze korte levertijden heeft u de nieuwe schorten altijd snel in huis.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding is voortgekomen uit Van de Pol Kartracing. Het bedrijf is opgericht uit onvrede over de bestaande mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. We waren van mening dat bedrijfs- en promotiekleding veel beter kon. Sinds 2003 leveren we daarom bedrijfs- en promotiekleding van hoogstaande kwaliteit en bieden we bedrijven, teams en verenigingen oneindig veel mogelijkheden om de kleding te personaliseren. Steeds meer bedrijven, verenigingen en teams weten de weg naar Van de Pol Bedrijfskleding dan ook te vinden en rekenen op onze kwaliteit en service.

Wat kunnen wij voor uw team, vereniging of bedrijf betekenen?