Over ons - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van der Pol Bedrijfskleding & reclameVan der Pol Bedrijfskleding is uw totaalleverancier op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding vindt u in Wijk en Aalburg. Met snelle leveringen, goede prijzen, bekende merken en een perfecte kwaliteit is Van der Pol Bedrijfskleding uw complete partner voor alle typen bedrijfs- en promotiekleding.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom goed om te bedenken wat u belangrijk vindt om uit te stralen en wat uw imago is. Natuurlijk kunnen wij u daarin een goed advies geven. U kunt bij ons terecht voor twee soorten kleding: werkkleding en bedrijfskleding.
Onder bedrijfskleding verstaan we vooral kleding voor kantoor- en winkelpersoneel etc. De term werkkleding wordt gebruikt voor de kleding van technisch personeel in werkplaatsen, garages, bouw, etc.

Promotiekleding

Herkenbaarheid en uitstraling zijn ook van groot belang voor elke vereniging of team en dragen bij aan het imago daarvan. Van der Pol Bedrijfskleding kent zijn oorsprong in de racesport en is daardoor op de hoogte van alle typen sponsoring en promotie. Wij weten wat er leeft bij sponsors en sportteams en kunnen daardoor een op maat gemaakt product en advies aanbieden.

Productieproces

Tijdens het eerste contact inventariseren wij uw wensen.
Samen met u zoeken we daarbij de kleding die het beste bij u past.
Daarvoor hebben wij in onze ruime showroom o.a. de volgende kledingmerken:

Harvest, Printer, DAD, ProJob, New Wave, Clique, Texas Bull, Craft, Vermarc, Santino, Haen, Orcon, Mascot en Tricorp.

Nadat u een keuze van uw kleding gemaakt hebt wordt er ook een ontwerp gemaakt van de borduursel of bedrukking die er op de kleding moet komen. Daarna bieden wij u een duidelijke en op uw situatie toegespitste offerte aan. Bij akkoord voor de offerte krijgt u van ons paskleding aangeboden zodat u ervan verzekerd bent dat elke betrokkene de juiste kledingmaten krijgt.

Zodra de bestelde kleding binnen is dan wordt de kleding geborduurd of bedrukt. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u kleding o.a. voorzien van transfers of zeefdruk, maar Van der Pol Bedrijfskleding staat vooral bekend om zijn borduurspecialisatie. Daarbij wordt het ontwerp middels geavanceerde software en apparatuur omgezet in een borduurpatroon die daarna op uw kleding geborduurd wordt.

Na productie wordt de kleding op het door u opgegeven adres afgeleverd.

Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame

Wijksestraat 1e
4261 TV  Wijk en Aalburg (NB)

T: 0416-696924
F: 0416-697612

E: info@vdpbedrijfskleding.nl

Van der Pol Bedrijfskleding op FACEBOOK

 

 

Openingstijden

Ma: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Di: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
 Wo: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
 Do: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00