Muts borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Mutsen borduren

Bij van der Pol Bedrijfskleding kunt u mutsen borduren. Mutsen borduren is een duurzame optie als u uw logo van uw bedrijf op kleding wil laten zetten. Een logo dat borduurt is gaat vaak langer mee dan een logo dat is bedrukt. Uw medewerkers dienen als een visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer uw medewerkers bedrijfskleding draagt met uw logo geeft dat een professionele uitstraling. Van der Pol Bedrijfskleding kan u daar mee helpen. Bedrijfskleding is herkenbaar en geeft een boost aan uw bedrijf. Van der Pol heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het bedrukken en borduren van kleding. Wij kunnen mutsen borduren, polo’s en overhemden voorzien van logo’s en nog veel meer! Van der Pol beschikt over diverse apparatuur als het gaat om bedrukken en borduren van logo’s. Onze apparatuur en machines zijn voorzien van geavanceerde software. Hierdoor kunnen wij logo’s op alle soorten materialen en stoffen borduren en bedrukken. 

Mutsen borduren en meer!

Naast mutsen borduren zijn wij er ook voor deskundig advies. Weet u niet zo goed welke kleding het beste past bij de identiteit van uw bedrijf? Wij helpen u graag. Wanneer u voor het eerst in aanraking komt met Van der Pol Bedrijfskleding luisteren wij met een vakkundig oor naar uw wensen en eisen. Wij geven tips, advies en informatie over de profijt van onze mogelijkheden. Van der Pol Bedrijfskleding is ontstaan uit Van der Pol Kartracing. Door onvrede over de mogelijkheden en opties van het plaatsen van logo’s op kleding is Van der Pol Bedrijfskleding ontstaan. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om promotie en sponsoring. Ons vakbekwame team controleert uw kleding zorgvuldig en uitvoerig. Wij willen dat u lang kan genieten van uw bedrijfskleding. Borduren heeft veel voordelen. Ten eerste is het duurzaam, wanneer u een logo borduurt op kleding gaat het lang mee. Ten tweede zijn de logo’s dan was bestendig en slijtvast. En ten derde vergaat de kleur niet. 

Mutsen borduren door Van der Pol Bedrijfskleding

​​Het unieke aan Van der Pol Bedrijfskleding is dat wij er ook voor kleine projecten zijn. Wij leveren bedrijfskleding in verschillende soorten oplages. Wilt u maar één muts of polo? Geen probleem! Wij zijn er voor u! Wat Van der Pol Bedrijfskleding zo bijzonder maakt is de grote showroom. In onze showroom zijn diverse kledingmerken te vinden. Wanneer u een kijkje komt nemen in onze showroom kunt u diverse kleding passen, zien en voelen. Van der Pol Bedrijfskleding streeft naar de beste kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Wijksestraat in Wijk en Aalburg. Graag tot ziens!