Merken - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Schriks

Schriks 345x300Schriks Konfektie b.v. is al meer dan 40 jaar dé specialist in schorten en sloven. Sinds 1975 is het familiebedrijf toonaangevend in het vervaardigen van hoogwaardige en professionele kwaliteitsproducten op maat. Een authentieke en ambachtelijke textielfabrikant met liefde voor het vak.

Cutter & Buck

Cutter  Buck2Cutter & Buck is meer dan promotionele textiel. Het is een merk met erfgoed. Ontwikkeld in de golf sport en afgestemd op de hoogste functionele eisen die golfers hebben. Artikelen uit dit assortiment kenmerken zich door de zeer hoge kwaliteit en een superieur draagcomfort.

Craft

CraftAlles draait om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Het speciaal door Craft ontwikkelde 3-lagen systeem heeft de unieke kwaliteit het lichaam warm of koel en vooral droog te houden. De kleding van Craft is geschikt om optimale prestaties te leveren, voor alle niveaus van inspanning: recreatie, trainen, topsport en werk. De functionaliteit van Craft creëert in alle opzichten extra prestatievermogen, zowel voor u als uw organisatie.

Orcon

OrconKleding maakt de man maar zeker ook de vrouw en is voor iedereen een stuk persoonlijke uitstraling. Door jarenlange vakmanschap te benutten zijn onze kledingontwerpers in staat mooie duurzame werk- en beroepskleding te maken. ORCON heeft meerdere collecties geschikt voor diverse specifieke beroepen. Wij beschikken niet alleen over de modernste computer gestuurde technieken maar ook over enthousiaste goed opgeleide medewerk(s)ters.

Haen

HaenVerzorgd en comfortabel je werk kunnen doen! Kleding van Haen leent zich daar uitstekend voor en is verkrijgbaar voor veel beroepen in de medische- en paramedische sector maar ook voor de horeca in de keuken en in de bediening. Kleding moet eveneens makkelijk te reinigen zijn en er goed uit zien. U stelt hoge eisen en Haen kleding is dan een uitstekende keuze. Haen heeft een uitgebreide collectie die snel uit voorraad leverbaar is. Wilt u voor uw instelling of bedrijf kleding die herkenbaar is voor uw organisatie, dan kunnen wij in overleg een model of collectie voor u uitwerken al dan niet met uw logo.

Mascot

MascotMascot is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Onze werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. 

Onze ambities zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Wij streven bij alles wat wij doen naar 'Best Practice'. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan onze klanten. De belangrijkste onderdelen van onze strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan al onze methoden, producten en leveranciers onderworpen worden.

Deze compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit is nauw verbonden met het strategische besluit om NIET de goedkoopste, maar wel de BESTE werkkleding te produceren en op de markt te brengen. Onze werkkleding is geen product op zich, maar een volledige service naar onze klanten toe, waarin onder andere goede ondersteuning, een efficiënte logistiek en een hoge leveringsbetrouwbaarheid zijn opgenomen. Ons streven is bovendien dat mensen moeiteloos de juiste producten kunnen vinden en aanschaffen.Hierdoor onderscheidt MASCOT zich van andere producenten.

Santino

SantinoSantino kleding is uit voorraad leverbaar. Perfecte pasvorm, optimale combinatiemogelijkheden van een frisse en moderne kledinglijn zijn dan ook direct beschikbaar, in veel gevallen tot maat 7XL.

New Wave

New WaveNew Wave biedt promowear met een exclusieve uitstraling. De kwaliteit is uitstekend en de ontwerpen doordacht. Ook New Wave biedt een rijke collectie voor hem en haar.

Clique

CliqueClique artikelen vormen de kern van het promotionele assortiment. De uitgebreide collectie bevat naast standaard producten en materialen ook moderne producten voor elk seizoen. Het kleurenspectrum is uitgebreid en het gamma strekt zich ook uit tot dames- en kindermaten.

ProJob

Pro JobWerkkleding gemaakt met ervaring op de werkvloer voor de vakman

ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden.  Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit. 

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant. Tevens hebben we een aanvullende collectie schoenen en handschoenen.
ProJob workwear wordt aanbevolen door de Confederatie bouw aan al zijn leden.  Omdat vakmannen kwaliteit verdienen!

Printer

PinterKwaliteit aan lage prijzen

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.
Die uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het gevolg van een doordachte keuze van eenvoudige ontwerpen.

DAD

DADBedrijfskleding met een exclusieve en sportieve uitstraling

Softshell, uitgesproken mouwen en gelaste naden. Met de juiste uitrusting is samenwerken gemakkelijk in storm of kalmte, regen of zon. DAD is een Zweeds merk van functionele kleding voor ambitieuze leidinggevende bedrijven, gëinspireerd door het leven aan de zee. Een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve kledingstukken dat steeds voor een onberispelijke voorkomen zorgt. Ideaal voor alledaags gebruik of activiteiten die net iets veeleisender zijn.

 

Harvest

HarvestStijlvolle bedrijfskleding voor alle seizoenen

Imago, uitstraling, naambekendheid, het zijn prioriteiten voor elke onderneming. De James Harvest Sportwear collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding: polo's, hemden, t-shirts, sweaters, jassen, shorts, tassen, fleece, bodywarmer, in de meest uiteenlopende kleuren en technische stoffen zoals Lycra, Vent Air, Teflon, Cordura, enz.

James Harvest Sportwear is een compleet en hoog kwalitatief aanbod, volledig personaliseerbaar en gebaseerd op de Amerikaanse 'college' stijl. Een uitrusting voor medewerkers om het kwaliteitsimago van de onderneming uit te dragen, of een smaakvol én gesmaakt relatiegeschenk voor klanten en leveranciers.

Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame

Wijksestraat 1e
4261 TV  Wijk en Aalburg (NB)

T: 0416-696924
F: 0416-697612

E: info@vdpbedrijfskleding.nl

Van der Pol Bedrijfskleding op FACEBOOK

 

 

Openingstijden

Ma: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Di: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
 Wo: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
 Do: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 12:30
13:00 - 17:00