Jassen geborduurd - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Jassen geborduurd

​Voor jassen geborduurd bent u bij Van der Pol Bedrijfskleding aan het juiste adres. U vindt bij Van der Pol Bedrijfskleding een ruim assortiment aan bedrijfs- en promotiekleding van hoogstaande kwaliteit. Wat voor bedrijfs- of promotiekleding u ook zoekt, de kans is groot dat u het bij ons vindt. Ook voor jassen geborduurd moet u bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn. U vindt bij ons veel verschillende jassen die in verschillende maten leverbaar zijn. Zo weet u zeker dat u straks alle medewerkers van uw bedrijf of alle leden van uw vereniging van een jas in de juiste maat kunt voorzien. Bent u benieuwd naar ons aanbod jassen? Kom dan bij ons langs!

Jassen geborduurd kopen

​In onze ruime showroom in Wijk en Aalburg bent u van harte welkom. Hier kunt u op uw gemak onze collectie kleding bekijken en passen. Onze kleding is van hoge kwaliteit, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Zeker wanneer u een kledingstuk laat borduren kunt u er zeker van zijn dat het kledingstuk zijn representatieve en professionele uitstraling lang zal behouden. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruimte assortiment kleding? Wij denken graag met u mee. Wat past het beste bij de unieke uitstraling van uw bedrijf of van uw vereniging? Door daar goed over na te denken zorgen wij er voor dat uw bedrijf of vereniging altijd het beste uit de verf komt! 

​Over Van der Pol Bedrijfskleding

​Van der Pol Bedrijfskleding is opgericht in 2003. Al meer dan 10 jaar leveren wij bedrijfs- en promotiekleding van hoogstaande kwaliteit. Steeds meer bedrijven en verenigingen weten ons te vinden. Bij Van der Pol Bedrijfskleding kunnen we u alles vertellen over promotie en sponsoring dankzij onze achtergrond in de racesport. Van der Pol Bedrijfskleding komt namelijk voort uit Van der Pol Kartracing. We zetten onze ervaring graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Het bestellen van jassen geborduurd is heel eenvoudig. U ontvangt van ons paskleding waarmee u snel de juiste maten kunt opnemen bij uw medewerkers of de leden van uw vereniging. Vervolgens geeft u aan ons door welke maten kleding u nodig heeft. Deze kleding bestellen wij vervolgens voor u, om deze kleding tot slot te voorzien van uw logo of ontwerp. Uw bestelde bedrijfs- of promotiekleding wordt vervolgens snel bij u bezorgd. Wanneer u kiest voor jassen geborduurd van Van der Pol Bedrijfskleding dan weet u zeker dat u lang plezier zult hebben van de jassen. Hoe kunnen wij uw bedrijf of vereniging van dienst zijn?