Handschoenen borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Handschoenen borduren

Laat uw handschoenen borduren door Van der Pol Bedrijfskleding. Het borduren van uw logo is een duurzame manier om uw bedrijf herkenbaarder te maken. Wanneer u kiest voor borduren, heeft u lang profijt van bijvoorbeeld uw handschoenen. Een logo dat geborduurd is krimpt niet in de was en de kleur vergaat niet. U heeft lang plezier als u kiest voor handschoenen borduren. Van der Pol Bedrijfskleding heeft al jarenlange ervaring als het gaat om bedrukken en borduren van logo's. Doordat de mogelijkheden in 2003 beperkt waren is Van der Pol Bedrijfskleding ontstaan.

Handschoenen borduren en de mogelijkheden

​Door onze software en het gebruik van de nieuwste machines kunnen wij allerlei soorten stoffen en kledingstukken voorzien van uw logo. De mogelijkheden bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn eindeloos! Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen. Van der Pol houdt de nieuwste ontwikkelingen en opkomende technologieën op het gebied van borduren en bedrukken van logo's scherp in de gaten. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Van der Pol Bedrijfskleding levert alleen kleding die uitvoerig is gecontroleerd. Door onze achtergrond weten wij, als geen ander, hoe belangrijk het is dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Herkenbaarheid is van groot belang bij een bedrijf. Daarom is Van der Pol er voor u! ​

De werkwijze van handschoenen borduren

De werkwijze van handschoenen borduren is relatief eenvoudig. Van der Pol beschikt over nieuwe machines die uw logo kan omzetten in een borduurpatroon. Vervolgens borduurt onze apparatuur het logo op uw handschoen. In onze showroom kunt u een kijkje komen nemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten. U kunt bij ons terecht voor allerlei projecten. Groot of klein, bij ons bent u aan het juiste adres! Onze showroom is te vinden in Wijk en Aalburg. Naast bijvoorbeeld handschoenen borduren doen wij ook aan het bedrukken van logo's. Wij kunnen uw logo's zetten op overhemden, mutsen, caps, jassen en nog veel meer! Wij denken graag met u mee. Heeft u twijfels over welke kleding het beste past bij uw bedrijf? Wij kunnen u advies geven op basis van uw wensen. Wij hebben in onze showroom verschillende kledingmerken. U kunt verschillende kleding passen. Wanneer u uw kleding heeft gekozen beginnen wij met het borduren van de logo's. Zo weet u zeker dat u de beste kleding voor uw bedrijf heeft. Na de productie wordt de kleding door u opgegeven adres afgeleverd.