Bedrijfskleding Breda - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Bedrijfskleding Breda

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor uw bedrijfskleding Breda? Dan staat Van Der Pol Bedrijfskleding voor u klaar. Van Der Pol Bedrijfskleding was een onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Door te weinig aanbod in het maken van eigen promotie- en bedrijfskleding zijn wij ons gaan specialiseren op het gebied van bedrukken en borduren van kleding. Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kunt u terecht voor zowel grote oplages als kleine projecten. Wilt u bijvoorbeeld één bedrukte polo? Bij ons kan dat. Van Der Pol Bedrijfskleding vindt het belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent. Uw wensen en behoeftes staan centraal. Wij denken graag met u mee over uw bedrijfskleding Breda. Weet u bijvoorbeeld niet hoe u dit moet aanpakken? Wij geven graag advies. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis over alle typen sponsoring en promotie. In onze showroom kunt u kennis maken met ons gehele aanbod. Ook kunt u ons daar persoonlijk benaderen voor eventuele vragen, meer informatie of advies. Wij heette u van harte welkom bij Van Der Pol Bedrijfskleding! 

Bedrijfskleding Breda - hoe gaan wij te werk?

​Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kunt u bijvoorbeeld uw logo op twee verschillende manieren laten plaatsen op uw bedrijfskleding Breda. De eerste manier is bedrukken. Bedrukken wordt gedaan door een transfer of zeefdruk. Bedrukte kleding kan tot 60 graden probleemloos gewassen worden. Er zijn zelfs speciale transfers die tot 95 graden wasbaar zijn! De tweede manier om uw kleding er professioneel eruit te laten zien is borduren. Borduren is duurzaam, verantwoord en sterk. Wanneer u kiest voor borduren zal de kleur niet vervagen wanneer u de kleding wast. Ook zal bijvoorbeeld het logo niet gaan krimpen in de droger. Wanneer u uw bedrijfskleding Breda borduurt heeft u er lang profijt van.  ​

Van Der Pol is er voor uw bedrijfskleding Breda

​Bedrijfskleding is volgens ons het visitekaartje van uw onderneming of bedrijf. Het maakt uw bedrijf herkenbaar en professioneel. Wij kunnen er voor zorgen dat uw bedrijfskleding er goed en verzorgd uitziet. Het bedrukken of borduren van kleding is een mooie manier om uw bedrijf of vereniging extra onder de aandacht te brengen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of heeft u vragen over onze werkwijzen of diensten? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website. Op onze website vindt u ons aanbod en kunt u meer vinder over Van Der Pol Bedrijfskleding. Wij horen graag van u.