Muts borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

ZOMERSLUITING - FIJNE VAKANTIE

Wij zijn gesloten 3 t/m 14 Augustus

 Van der Pol Bedrijfskleding 2017 liggend 260x60

Muts borduren

Muts borduren

​Wilt u professioneel een muts borduren? Zoekt u een eenvoudige manier om uw bedrijf beter op de kaart te zetten? Dan kan u nu stoppen met zoeken. Van der Pol Bedrijfskleding is ontstaan in 2003. Van der Pol Bedrijfskleding was van oorsprong een onderdeel van Van der Pol Kartracing. Doordat er maar beperkte mogelijkheden waren in het bedrukken en borduren van logo's op bedrijfskleding is Van der Pol Bedrijfskleding uitgegroeid tot een groot bedrijf. Nu levert Van der Pol aan diverse bedrijven kleding die voorzien zijn van logo's. Van der Pol kan uw muts borduren! Een muts borduren is een slimme zet als u uw bedrijf of vereniging extra onder de aandacht wil brengen. Het maakt u bedrijf herkenbaarder. Naast het borduren van mutsen kunnen wij ook andere kledingstukken voorzien van logo's. Van der Pol Bedrijfskleding heeft een groot aanbod aan diverse mogelijkheden. Wij kunnen uw logo plaatsen op caps, polo's, overhemden, jassen en nog veel meer. U kunt kiezen om uw logo te laten borduren of te bedrukken. Van der Pol Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het borduren van logo's. 

Muts borduren - de voordelen

Wanneer u kiest voor muts borduren, kiest u voor duurzaam. Logo's dat zijn geborduurd gaan vaak langer mee dan dat ze bijvoorbeeld zijn bedrukt. Uw logo zal niet krimpen in de was. Bovendien zal de kleur ook niet vervagen. Door deze voordelen gaat uw kledingstuk of muts langer mee. U heeft langer profijt van uw kleding. Kleding voorzien van uw logo via borduren is dan een slimme investering. Weet u niet zeker welke kleding het beste past bij uw bedrijf? Van der Pol heeft veel kennis in het maken van gepersonaliseerde bedrijfskleding. Wij kunnen u advies geven en meer vertellen over onze diensten. Zo krijgt u een goed beeld wat u van ons kan verwachten. Het team van Van der Pol heeft veel expertise en ervaring. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij streven naar de beste kwaliteit. Al onze kleding wordt uitvoerig gecontroleerd op fouten en oneffenheden. Wanneer u besloten heeft wat voor kleding u wilt laten borduren leveren wij uw kleding op het opgegeven adres af. U kunt bij ons rekening op vakkundig advies.

Bent u enthousiast geworden? U bent van harte welkom in onze showroom in Wijk en Aalburg. In onze ruime showroom kunt u diverse kledingmerken vinden. Ook kunt u contact met ons nemen via de mail of telefoon. Wij geven graag advies of informatie. Van der Pol Bedrijfskleding helpt u graag!