Fleece borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

ZOMERSLUITING - FIJNE VAKANTIE

Wij zijn gesloten 3 t/m 14 Augustus

 Van der Pol Bedrijfskleding 2017 liggend 260x60

Fleece borduren

​Van Der Pol Bedrijfskleding is gespecialiseerd in fleece borduren. Fleece borduren is een duurzame optie om uw bedrijf herkenbaarder te maken en om uw bedrijf, vereniging of team op de kaart te zetten. Het trekt de aandacht en maakt een goede indruk. Het borduren van kleding heeft veel voordelen. Ten eerste blijft uw logo erg lang mooi en goed zitten. Doordat het geborduurd is vervaagd de kleur niet en krimpt het niet in de was of droger. Ten tweede straalt het klasse en professionaliteit uit. Van Der Pol Bedrijfskleding vindt het van groot belang dat uw bedrijfskleding er verzorgd uitziet. Daarom leveren wij alleen het beste van het beste. Daarom borduren wij uw logo altijd netjes op uw kleding. Wij controleren uw kleding voor levering altijd uitvoerig en nauwkeurig. Daarnaast kunt u bij Van Der Pol Bedrijfskleding terecht voor grote oplages en kleine oplages. Wij maken gebruik van geavanceerde software en machines. Hierdoor kunnen wij diverse soorten logo's en teksten op fleece borduren.

​Fleece borduren - onze werkwijze

Wilt u graag uw logo op fleece borduren? Van Der Pol Bedrijfskleding inventariseert altijd tijdens het eerste contact in uw wensen. Wij houden rekening met uw eisen en behoeftes en zorgen ervoor dat u tevreden bent. Heeft u hulp nog met het zoeken naar kleding dat het beste bij u past? Wij adviseren u graag. Doordat Van Der Pol Bedrijfskleding zijn oorsprong kent in de racesport hebben wij veel kennis over sponsoring en promotie. Hierdoor kunnen wij u een op maat gemaakt product en advies aanbieden. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunnen wij samen met u kijken naar het ontwerp. Weet u al wat voor ontwerp u wilt? Dan bieden wij een duidelijke en bijpassende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit aan tegen een scherpe en betaalbare prijs. Nadat alles rond is krijgt u van ons paskleding aangeboden. Zo weet u zeker dat elke betrokkene de juiste kledingmaat krijgt. 

​Fleece borduren of bedrukken?

Van Der Pol Bedrijfskleding kan fleece borduren of bedrukken. Er zijn verschillende mogelijkheden en opties. Bedrukkingen worden voorzien van transfers of zeefdruk. Het grote voordeel van het bedrukken van kleding is dat het tot 60 graden probleemloos gewassen kan worden. Van Der Pol Bedrijfskleding staat bekend om zijn borduurspecialisatie. Wilt u meer weten over het bedrukken of borduren? Neem dan gerust contact op. Heeft u inspiratie nodig? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Van Der Pol Bedrijfskleding is er voor iedereen en staat voor u klaar.