Additionele Info - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Caps borduren

Caps borduren is de ideale manier om de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Een cap is opvallend en een relatief eenvoudige manier om uw bedrijf beter op de kaart te zetten. Bedrijfskleding dient als visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat uw logo van hoge kwaliteit op uw kleding staat. Van der Pol Bedrijfskleding kan u daarbij helpen! Van der Pol is begonnen als Van der Pol Kartracing. Door deze achtergrond hebben wij veel kennis opgedaan als het gaat om promotie en sponsormateriaal. Deze kennis willen wij graag met u delen. Wij weten dat uitstraling erg belangrijk is voor uw bedrijf. Caps borduren of andere kleding voorzien van uw logo helpt daarbij. Wanneer u voor het eerst met ons in contact komt, inventariseren wij in uw wensen. Wij luisteren naar u en houden rekening met uw eisen. Nadat we tot een overeenkomst zijn gekomen beginnen wij aan het proces. Door onze geavanceerde software is het bij ons mogelijk om verschillende logo's te laten borduren. 

​De werkwijze van caps borduren

Als u kiest voor het borduren van caps of bedrijfskleding bij Van der Pol krijgt u eerst paskleding. Deze procedure dient ervoor dat wij een goed beeld krijgen welke maten wij moeten bestellen. Wanneer dit rond is, kunt u het logo aan ons leveren. Onze software zet het dan om in een patroon en plaatst uw logo bijvoorbeeld op de cap. Van der Pol Bedrijfskleding is er voor u. Wij helpen u graag indien nodig. Heeft u twijfels over welke kleding het beste past bij uw bedrijf? Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden. Ons team is betrouwbaar en vakbekwaam. Hierdoor controleren wij onze kleding uitvoerig en zorgvuldig. Het borduren op kleding is duurzaam. Wanneer u uw logo borduurt gaat het lang mee. Borduursel krimpen niet en de kleur vervaagt niet. Zo heeft u lang plezier en profijt van uw kleding.  ​Van der Pol laat zien hoe u op een eenvoudige manier uw bedrijfskleding kan personaliseren. Wij leveren bedrijfskleding van hoogstaande kwaliteit. Wij werken met expertise en zijn gespecialiseerd in het bedrukken én borduren van bedrijfskleding. Wij streven naar snelle service. Van der Pol Bedrijfskleding is uniek. Bij ons kunt u terecht voor verschillende hoeveelheden. Wilt u een cap of jas? Geen probleem. De mogelijkheden bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn eindeloos! Bent u enthousiast geworden? Of wilt u ons aanbod zien? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Wijk en Aalburg. Hier vertellen wij u graag meer over onze werkwijze, producten en diensten! 

Bedrijfskleding Waalwijk

Bent u op zoek naar kwalitatieve bedrijfskleding Waalwijk? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een ruim aanbod bedrijfs- en promotiekleding waarmee u voor de dag kunt komen. Onze bedrijfs- en promotiekleding is van hoogstaande kwaliteit en kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. We heten u graag van harte welkom in onze ruime showroom, waar we u graag meer vertellen over de mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. In onze showroom kunt u ons kledingaanbod zelf bekijken en passen. We denken graag met u mee om de promotie- of bedrijfskleding te vinden die het beste past bij het imago van uw bedrijf, team of vereniging.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

In 2003 werd Van der Pol Bedrijfskleding opgericht. Van der Pol Bedrijfskleding komt voort uit Van der Pol Kartracing. Onze achtergrond in de racesport zorgt ervoor dat we alles weten over sponsoring en promotie. Deze kennis delen we graag met u door u advies op maat te geven. De kleding die wij gebruiken is van absolute topkwaliteit. Zo kunnen wij u garanderen dat uw bedrijfs- of promotiekleding lang mooi blijft. Aan de hand van uw logo of ontwerp adviseren we u over de kleding die daar het best bij past. U heeft bij Van der Pol Bedrijfskleding de keuze uit het laten bedrukken of laten borduren van uw promotie- of bedrijfskleding. Op basis van uw logo of ontwerp vertellen we u graag welke methode het meest geschikt is. 

Het produceren van bedrijfskleding Waalwijk 

U vraag zich misschien af hoe de productie van uw bedrijfs- of promotiekleding in zijn werk gaat. Bij Van der Pol Bedrijfskleding werken we altijd volgens het volgende stappenplan. Allereerst vragen we u om een keuze te maken uit borduren of bedrukken. Vervolgens krijgt u van ons paskleding mee zodat u uw werknemers of teamgenoten de kleding kunt laten passen. Op die manier weet u zeker dat iedereen uiteindelijk de goede maat kleding ontvangt. Nadat wij de maten hebben doorgekregen wordt de benodigde kleding besteld. Zodra die bij ons binnen is gaan wij er mee aan de slag. We bedrukken of borduren de kleding en maken hierbij gebruik van geavanceerde software en apparatuur. Doordat wij uitsluitend kleding gebruiken van hoge kwaliteit, heeft bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding altijd een representatieve en professionele uitstraling. Als wij uw opdracht hebben afgerond wordt uw bestelling bij u afgeleverd. 

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfs- of promotiekleding? Of heeft u een vraag over onze bedrijfskleding Waalwijk? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. We horen graag van u!

Handschoenen borduren

Laat uw handschoenen borduren door Van der Pol Bedrijfskleding. Het borduren van uw logo is een duurzame manier om uw bedrijf herkenbaarder te maken. Wanneer u kiest voor borduren, heeft u lang profijt van bijvoorbeeld uw handschoenen. Een logo dat geborduurd is krimpt niet in de was en de kleur vergaat niet. U heeft lang plezier als u kiest voor handschoenen borduren. Van der Pol Bedrijfskleding heeft al jarenlange ervaring als het gaat om bedrukken en borduren van logo's. Doordat de mogelijkheden in 2003 beperkt waren is Van der Pol Bedrijfskleding ontstaan.

Handschoenen borduren en de mogelijkheden

​Door onze software en het gebruik van de nieuwste machines kunnen wij allerlei soorten stoffen en kledingstukken voorzien van uw logo. De mogelijkheden bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn eindeloos! Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen. Van der Pol houdt de nieuwste ontwikkelingen en opkomende technologieën op het gebied van borduren en bedrukken van logo's scherp in de gaten. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Van der Pol Bedrijfskleding levert alleen kleding die uitvoerig is gecontroleerd. Door onze achtergrond weten wij, als geen ander, hoe belangrijk het is dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Herkenbaarheid is van groot belang bij een bedrijf. Daarom is Van der Pol er voor u! ​

De werkwijze van handschoenen borduren

De werkwijze van handschoenen borduren is relatief eenvoudig. Van der Pol beschikt over nieuwe machines die uw logo kan omzetten in een borduurpatroon. Vervolgens borduurt onze apparatuur het logo op uw handschoen. In onze showroom kunt u een kijkje komen nemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten. U kunt bij ons terecht voor allerlei projecten. Groot of klein, bij ons bent u aan het juiste adres! Onze showroom is te vinden in Wijk en Aalburg. Naast bijvoorbeeld handschoenen borduren doen wij ook aan het bedrukken van logo's. Wij kunnen uw logo's zetten op overhemden, mutsen, caps, jassen en nog veel meer! Wij denken graag met u mee. Heeft u twijfels over welke kleding het beste past bij uw bedrijf? Wij kunnen u advies geven op basis van uw wensen. Wij hebben in onze showroom verschillende kledingmerken. U kunt verschillende kleding passen. Wanneer u uw kleding heeft gekozen beginnen wij met het borduren van de logo's. Zo weet u zeker dat u de beste kleding voor uw bedrijf heeft. Na de productie wordt de kleding door u opgegeven adres afgeleverd. 

Bedrijfskleding Den Bosch

Bedrijfskleding Den Bosch is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom heeft u bedrijfskleding nodig waar u mee voor de dag kunt komen. Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid aanbod van bedrijfs- en promotiekleding met een representatieve en professionele uitstraling. U heeft bij ons een ruime keuze. Ons aanbod is te zien en te passen in onze grote showroom in Wijk en Aalburg. We helpen u graag de juiste kleding te kiezen door u advies op maat te geven. We denken graag met u mee om de promotie- of bedrijfskleding te vinden die naadloos aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf, team of vereniging. 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

In 2003 werd Van der Pol Bedrijfskleding opgericht. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Dankzij onze achtergrond in de racesport kunnen we alles vertellen over sponsoring en promotie. We zetten onze kennis graag in om u te adviseren over promotiekleding. Alle kleding die wij gebruiken is van hoogstaande kwaliteit. Door te kiezen voor kleding van bekende merken uit het hogere segment kunnen we u garanderen dat onze kleding lang mooi blijft. De kwaliteit van onze kleding kunt u zelf komen beoordelen in onze showroom. We denken graag samen met u na over de beste  manier waarop uw logo of ontwerp kan worden gerealiseerd op de kleding. U heeft bij Van der Pol Bedrijfskleding de keuze uit het laten bedrukken of laten borduren van uw promotie- of bedrijfskleding. Wanneer u bij ons langskomt vertellen we u er graag meer over. 

Bedrijfskleding Den Bosch - Hoe wij te werk gaan

Om een snelle levering én hoge kwaliteit te kunnen garanderen, gaan wij als volgt te werk. Allereerst vragen we u een keuze te maken uit het laten borduren of bedrukken van de kleding. Wanneer u kiest voor de meest duurzame optie, borduren, zetten we uw logo of ontwerp door middel van onze geavanceerde software om in een borduurpatroon. Dit patroon wordt vervolgens door zeer geavanceerde apparatuur uitgevoerd. Maar voor wij met uw kleding aan de slag gaan, ontvangt u van ons paskleding. Deze kleding kunt u door uw medewerkers of teamgenoten laten passen. Zo weten we zeker dat iedereen de juiste maat kleding ontvangt. Wanneer wij uw opdracht hebben afgerond en uw promotie- of bedrijfskleding klaar is voor gebruik leveren we uw bestelling bij u af. Bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding heeft u altijd snel in huis, voor een scherpe prijs. 

Heeft u interesse in onze bedrijfs- of promotiekleding? Of heeft u nog een vraag over onze bedrijfskleding Den Bosch? Laat het ons weten. We horen graag van u!

Jassen geborduurd

​Voor jassen geborduurd bent u bij Van der Pol Bedrijfskleding aan het juiste adres. U vindt bij Van der Pol Bedrijfskleding een ruim assortiment aan bedrijfs- en promotiekleding van hoogstaande kwaliteit. Wat voor bedrijfs- of promotiekleding u ook zoekt, de kans is groot dat u het bij ons vindt. Ook voor jassen geborduurd moet u bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn. U vindt bij ons veel verschillende jassen die in verschillende maten leverbaar zijn. Zo weet u zeker dat u straks alle medewerkers van uw bedrijf of alle leden van uw vereniging van een jas in de juiste maat kunt voorzien. Bent u benieuwd naar ons aanbod jassen? Kom dan bij ons langs!

Jassen geborduurd kopen

​In onze ruime showroom in Wijk en Aalburg bent u van harte welkom. Hier kunt u op uw gemak onze collectie kleding bekijken en passen. Onze kleding is van hoge kwaliteit, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Zeker wanneer u een kledingstuk laat borduren kunt u er zeker van zijn dat het kledingstuk zijn representatieve en professionele uitstraling lang zal behouden. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruimte assortiment kleding? Wij denken graag met u mee. Wat past het beste bij de unieke uitstraling van uw bedrijf of van uw vereniging? Door daar goed over na te denken zorgen wij er voor dat uw bedrijf of vereniging altijd het beste uit de verf komt! 

​Over Van der Pol Bedrijfskleding

​Van der Pol Bedrijfskleding is opgericht in 2003. Al meer dan 10 jaar leveren wij bedrijfs- en promotiekleding van hoogstaande kwaliteit. Steeds meer bedrijven en verenigingen weten ons te vinden. Bij Van der Pol Bedrijfskleding kunnen we u alles vertellen over promotie en sponsoring dankzij onze achtergrond in de racesport. Van der Pol Bedrijfskleding komt namelijk voort uit Van der Pol Kartracing. We zetten onze ervaring graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Het bestellen van jassen geborduurd is heel eenvoudig. U ontvangt van ons paskleding waarmee u snel de juiste maten kunt opnemen bij uw medewerkers of de leden van uw vereniging. Vervolgens geeft u aan ons door welke maten kleding u nodig heeft. Deze kleding bestellen wij vervolgens voor u, om deze kleding tot slot te voorzien van uw logo of ontwerp. Uw bestelde bedrijfs- of promotiekleding wordt vervolgens snel bij u bezorgd. Wanneer u kiest voor jassen geborduurd van Van der Pol Bedrijfskleding dan weet u zeker dat u lang plezier zult hebben van de jassen. Hoe kunnen wij uw bedrijf of vereniging van dienst zijn?

Bedrijfskleding Zaltbommel

Bent u op zoek naar bedrijfskleding Zaltbommel van hoge kwaliteit? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid assortiment bedrijfskleding waar u mee voor de dag kunt komen. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg kunt u ons aanbod zelf bekijken en passen. Wij gebruiken uitsluitend kleding van bekende merken, zodat we u kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij onze geavanceerde software en apparatuur is vrijwel alles bij ons mogelijk. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding wanneer u bij ons langskomt. We geven u advies op maat en helpen u zo de bedrijfs- of promotiekleding te vinden die naadloos aansluit bij het imago van uw bedrijf, team of vereniging. Bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding is een visitekaartje waar u trots op kunt zijn! 

Bedrijfskleding Zaltbommel - onze werkwijze

Bij Van der Pol Bedrijfskleding wordt bedrijfs- of promotiekleding op twee verschillende manieren gemaakt. U heeft bij ons de keuze uit het laten borduren of het laten bedrukken van uw kleding. Borduren is de meest duurzame optie van de twee, maar ook het laten bedrukken van kleding zorgt voor een representatieve en professionele uitstraling. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit deze twee technieken, ontvangt u van ons paskleding. Deze kleding gebruikt u om de juiste maten te kunnen opnemen van uw medewerkers of teamgenoten. Nadat u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven bestellen wij de benodigde kleding. Zodra deze kleding bij ons binnen is gaan wij er mee aan de slag. Dankzij onze snelle levertijden hoeft u niet lang te wachten op het eindresultaat. We bezorgen uw bestelling op het door u aangegeven adres. 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van der Pol Bedrijfskleding heeft zijn oorsprong in de racesport. Het bedrijf, dat in 2003 werd opgericht, komt voort uit Van der Pol Kartracing. Dankzij de ervaring die we hebben vanuit de racesport beschikken we over veel kennis op het gebied van sponsoring en promotie. Deze kennis delen we graag met u wanneer u promotiekleding bij ons afneemt. Van der Pol Bedrijfskleding is er niet alleen voor grote bedrijven of verenigingen. Ook voor kleine oplages kunt u bij ons aankloppen. Wij leveren al bedrijfs- of promotiekleding vanaf 1 stuk.

Bent u enthousiast geworden over ons bedrijf en wilt u bedrijfs- of promotiekleding bij ons afnemen? Of ontvangt u graag meer informatie over bedrijfskleding Zaltbommel? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!

Polo's borduren

​Van Der Pol Bedrijfskleding is dé specialist als het gaat om polo's borduren, bedrijfskleding bedrukken en reclame. Bedrijfskleding is de visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat de bedrijfskleding klasse en professionaliteit uitstraalt. Van Der Pol Bedrijfskleding helpt u daar graag bij. Door ons grote aanbod vindt u altijd wel een manier om uw bedrijfskleding te personaliseren. Wij kunnen onder andere mutsen, overhemden, petten, overhemden en polo's borduren. Van Der Pol Bedrijfskleding is gestart als Van Der Pol Kartracing. Wij kwamen er in 2003 achter dat er te weinig aanbod was in het maken van professioneel promotie- en bedrijfskleding. Daarom zijn wij verder gegaan als Van Der Pol Bedrijfskleding. Ons bedrijf is sinds 2003 uitgegroeid tot een groot en innovatief bedrijf. Wij beschikken over geavanceerde software en machines. Door onze software kunnen wij uw bedrijfslogo professioneel laten borduren. Het borduren is een slimme investering en heeft veel voordeel. Wilt u meer weten over de voordelen van borduren? Van Der Pol Bedrijfskleding vertelt het u graag! 

​Polo's borduren - onze werkwijze

Van Der Pol Bedrijfskleding kan voor uw bedrijf polo's borduren. Onze werkwijze is vrij simpel en effectief. Wij nemen van te voren alle mogelijkheden met u door. U kunt er namelijk voor kiezen om te borduren en te bedrukken. Na ons gesprek kunnen wij u paskleding meegeven. De paskleding kunt u geven aan uw werknemers en zo kunt aan ons de maten doorgeven. Vervolgens vragen wij naar de aantal polo's. Van Der Pol Bedrijfskleding is een flexibel bedrijf. Ook voor kleine oplages en kleine projecten kunt u bij ons terecht. Wanneer alles rond is en wij de nodige informatie van u hebben ontvangen zetten wij uw logo om tot een borduurpatroon. Het omzetten wordt gedaan door onze software. Wanneer alles af is kunnen wij uw polo's thuis afleveren of u kan het ophalen in onze winkel. 

Polo's borduren door Van Der Pol Bedrijfskleding

​Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod of wilt u advies over polo's borduren? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Wijk en Aalburg. Hier vindt u ons gehele assortiment en staan wij voor u klaar. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis en ervaring. Deze kennis delen wij graag met u in de vorm van deskundig advies. Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste bedrijfskleding? Van Der Pol Bedrijfskleding kan u helpen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Op onze website vindt u meer. Wij zien u graag bij Van Der Pol Bedrijfskleding. 

Bedrijfskleding Raamsdonksveer

Heeft u bedrijfskleding Raamsdonksveer nodig? Dan wilt u natuurlijk wel bedrijfskleding waar u mee voor de dag kunt komen. Representatieve bedrijfskleding van hoogstaande kwaliteit vindt u bij Van der Pol Bedrijfskleding. We nodigen u graag uit om langs te komen in onze grote showroom in Wijk en Aalburg. Hier vindt u ons complete assortiment kleding. We vertellen u dan ook graag meer over alle mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. Doordat wij werken met geavanceerde software en apparatuur is bij Van der Pol Bedrijfskleding vrijwel alles mogelijk. Tijdens uw bezoek geven we u advies op maat. We denken graag met u mee over de beste manier om uw bedrijfs- of promotiekleding vorm te geven. Bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding is een visitekaartje waar u trots op kunt zijn! 

Bedrijfskleding Raamsdonksveer - hoe wij te werk gaan 

Bent u benieuwd naar ons productieproces? Om uw bedrijfs- of promotiekleding te realiseren gaan wij als volgt te werk. Allereerst laten we u kiezen uit onze twee technieken om kleding van uw logo of ontwerp te voorzien: borduren of bedrukken. Als u een keuze gemaakt heeft krijgt u van ons paskleding mee. Deze paskleding is bedoeld om ervoor te zorgen dat uw medewerkers of teamgenoten uiteindelijk kleding in de juiste maat ontvangen. Als wij de juiste maten van u hebben doorgekregen bestellen we de benodigde kleding. Zodra deze kleding bij ons binnen is gaan wij er mee aan de slag. Onze levertijden zijn zeer kort, waardoor u uw nieuwe bedrijfs- of promotiekleding snel in huis heeft. We maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit kleding. Zo zorgen we ervoor dat u lang plezier heeft aan uw nieuwe bedrijfs- of promotiekleding. 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

De oorsprong van Van der Pol Bedrijfskleding ligt in de racesport. Het bedrijf werd in 2003 opgericht en komt voort uit Van der Pol Kartracing. Onze kennis uit de racesport zetten we graag in om u te adviseren over sponsoring en promotie. Bij Van der Pol Bedrijfskleding worden twee verschillende technieken gebruikt om de bedrijfs- of promotiekleding te personaliseren: borduren en bedrukken. Hiervoor gebruiken we geavanceerde software en apparatuur. Op basis van uw logo of ontwerp vertellen we u graag welke techniek het meest geschikt is voor het type kleding dat u heeft uitgekozen. 

Bent u enthousiast geworden over ons bedrijf en wilt u bedrijfs- of promotiekleding bij ons afnemen? Neem dan contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfskleding Raamsdonksveer!

Mutsen borduren

Bij van der Pol Bedrijfskleding kunt u mutsen borduren. Mutsen borduren is een duurzame optie als u uw logo van uw bedrijf op kleding wil laten zetten. Een logo dat borduurt is gaat vaak langer mee dan een logo dat is bedrukt. Uw medewerkers dienen als een visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer uw medewerkers bedrijfskleding draagt met uw logo geeft dat een professionele uitstraling. Van der Pol Bedrijfskleding kan u daar mee helpen. Bedrijfskleding is herkenbaar en geeft een boost aan uw bedrijf. Van der Pol heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het bedrukken en borduren van kleding. Wij kunnen mutsen borduren, polo’s en overhemden voorzien van logo’s en nog veel meer! Van der Pol beschikt over diverse apparatuur als het gaat om bedrukken en borduren van logo’s. Onze apparatuur en machines zijn voorzien van geavanceerde software. Hierdoor kunnen wij logo’s op alle soorten materialen en stoffen borduren en bedrukken. 

Mutsen borduren en meer!

Naast mutsen borduren zijn wij er ook voor deskundig advies. Weet u niet zo goed welke kleding het beste past bij de identiteit van uw bedrijf? Wij helpen u graag. Wanneer u voor het eerst in aanraking komt met Van der Pol Bedrijfskleding luisteren wij met een vakkundig oor naar uw wensen en eisen. Wij geven tips, advies en informatie over de profijt van onze mogelijkheden. Van der Pol Bedrijfskleding is ontstaan uit Van der Pol Kartracing. Door onvrede over de mogelijkheden en opties van het plaatsen van logo’s op kleding is Van der Pol Bedrijfskleding ontstaan. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om promotie en sponsoring. Ons vakbekwame team controleert uw kleding zorgvuldig en uitvoerig. Wij willen dat u lang kan genieten van uw bedrijfskleding. Borduren heeft veel voordelen. Ten eerste is het duurzaam, wanneer u een logo borduurt op kleding gaat het lang mee. Ten tweede zijn de logo’s dan was bestendig en slijtvast. En ten derde vergaat de kleur niet. 

Mutsen borduren door Van der Pol Bedrijfskleding

​​Het unieke aan Van der Pol Bedrijfskleding is dat wij er ook voor kleine projecten zijn. Wij leveren bedrijfskleding in verschillende soorten oplages. Wilt u maar één muts of polo? Geen probleem! Wij zijn er voor u! Wat Van der Pol Bedrijfskleding zo bijzonder maakt is de grote showroom. In onze showroom zijn diverse kledingmerken te vinden. Wanneer u een kijkje komt nemen in onze showroom kunt u diverse kleding passen, zien en voelen. Van der Pol Bedrijfskleding streeft naar de beste kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Wijksestraat in Wijk en Aalburg. Graag tot ziens!

Bedrijfskleding Brabant

Bedrijfskleding Brabant, u vindt het in alle soorten en maten. Maar waar vindt u representatieve bedrijfskleding van hoge kwaliteit, waarmee u voor de dag kunt komen? Bij Van der Pol Bedrijfskleding bent u aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim assortiment van bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Doordat wij werken met geavanceerde software en apparatuur is vrijwel alles mogelijk. We laten u in onze grote showroom in Wijk en Aalburg graag zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt hier onze kleding bovendien zelf zien en passen. Zo kunt u de kwaliteit van onze kleding zelf beoordelen. Wanneer u bij ons langskomt geven we u advies op maat. We denken graag met u mee over de beste manier om uw bedrijfs- of promotiekleding vorm te geven. Bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding is een visitekaartje waar u trots op kunt zijn! 

Bedrijfskleding Brabant - onze werkwijze 

Om uw bedrijfs- of promotiekleding te produceren volgen we altijd een aantal stappen. Allereerst laten we u de techniek kiezen waarmee uw bedrijfs- of promotiekleding zal worden gepersonaliseerd. U heeft bij ons de keuze uit bedrukken of borduren. Vervolgens ontvangt u van ons paskleding, die u door uw medewerkers of teamgenoten kunt laten passen. Zo weet u zeker dat u straks iedereen van de juiste maat kleding kunt voorzien. Wanneer u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven bestellen wij de benodigde kleding. Zodra deze kleding bij ons binnen is gaan wij er mee aan de slag. Doordat wij uitsluitend kleding gebruiken van hoge kwaliteit heeft bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding altijd een professionele en representatieve uitstraling. Door onze geavanceerde technieken blijft de kleding bovendien lang mooi. En dankzij onze korte levertijden heeft u uw bestelling snel in huis. 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

De oorsprong van Van der Pol Bedrijfskleding ligt in de racesport. Het bedrijf werd in 2003 opgericht en komt voort uit Van der Pol Kartracing. Dankzij onze achtergrond in de racesport kunnen we u uitstekend adviseren op het gebied van sponsoring en promotie. Bij Van der Pol Bedrijfskleding worden twee verschillende technieken gebruikt om de bedrijfs- of promotiekleding te personaliseren: borduren en bedrukken. Op basis van uw logo of ontwerp vertellen we u graag welke techniek daar het meest geschikt voor is.

Bent u enthousiast geworden over ons bedrijf en wilt u bedrijfs- of promotiekleding bij ons afnemen? Of ontvangt u misschien liever eerst wat meer informatie over onze bedrijfskleding Brabant? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!

Fleece borduren

​Van Der Pol Bedrijfskleding is gespecialiseerd in fleece borduren. Fleece borduren is een duurzame optie om uw bedrijf herkenbaarder te maken en om uw bedrijf, vereniging of team op de kaart te zetten. Het trekt de aandacht en maakt een goede indruk. Het borduren van kleding heeft veel voordelen. Ten eerste blijft uw logo erg lang mooi en goed zitten. Doordat het geborduurd is vervaagd de kleur niet en krimpt het niet in de was of droger. Ten tweede straalt het klasse en professionaliteit uit. Van Der Pol Bedrijfskleding vindt het van groot belang dat uw bedrijfskleding er verzorgd uitziet. Daarom leveren wij alleen het beste van het beste. Daarom borduren wij uw logo altijd netjes op uw kleding. Wij controleren uw kleding voor levering altijd uitvoerig en nauwkeurig. Daarnaast kunt u bij Van Der Pol Bedrijfskleding terecht voor grote oplages en kleine oplages. Wij maken gebruik van geavanceerde software en machines. Hierdoor kunnen wij diverse soorten logo's en teksten op fleece borduren.

​Fleece borduren - onze werkwijze

Wilt u graag uw logo op fleece borduren? Van Der Pol Bedrijfskleding inventariseert altijd tijdens het eerste contact in uw wensen. Wij houden rekening met uw eisen en behoeftes en zorgen ervoor dat u tevreden bent. Heeft u hulp nog met het zoeken naar kleding dat het beste bij u past? Wij adviseren u graag. Doordat Van Der Pol Bedrijfskleding zijn oorsprong kent in de racesport hebben wij veel kennis over sponsoring en promotie. Hierdoor kunnen wij u een op maat gemaakt product en advies aanbieden. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunnen wij samen met u kijken naar het ontwerp. Weet u al wat voor ontwerp u wilt? Dan bieden wij een duidelijke en bijpassende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit aan tegen een scherpe en betaalbare prijs. Nadat alles rond is krijgt u van ons paskleding aangeboden. Zo weet u zeker dat elke betrokkene de juiste kledingmaat krijgt. 

​Fleece borduren of bedrukken?

Van Der Pol Bedrijfskleding kan fleece borduren of bedrukken. Er zijn verschillende mogelijkheden en opties. Bedrukkingen worden voorzien van transfers of zeefdruk. Het grote voordeel van het bedrukken van kleding is dat het tot 60 graden probleemloos gewassen kan worden. Van Der Pol Bedrijfskleding staat bekend om zijn borduurspecialisatie. Wilt u meer weten over het bedrukken of borduren? Neem dan gerust contact op. Heeft u inspiratie nodig? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Van Der Pol Bedrijfskleding is er voor iedereen en staat voor u klaar. 

Bedrijfskleding Tilburg

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag uw bedrijfskleding Tilburg laten bedrukken of borduren? Van Der Pol Bedrijfskleding wilt u daar graag bij helpen. Vanaf 2003 is Van Der Pol Bedrijfskleding gegroeid tot een hoogwaardig en professioneel bedrijf. Wij zijn begonnen als onderdeel van Van der Pol Kartracing. Wij liepen al snel tegen het probleem aan dat het bedrukken en borduren van kleding beter kon. Hierdoor heeft Van Der Pol Bedrijfskleding zich ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is het borduren en bedrukken van diverse bedrijfskleding. Bedrijfskleding is erg belangrijk voor uw bedrijf. Het dient als visitekaartje en straalt kwaliteit uit. Van Der Pol Bedrijfskleding helpt u graag met uw bedrijfskleding Tilburg. Van Der Pol is er voor al uw promotie- of bedrijfskleding. Wilt u graag uw logo op verschillende jassen of overhemden? Wilt u uw bedrijf beter op de kaart zetten en zoekt u een duurzame manier voor het bedrukken of borduren van werkkleding? Van Der Pol Bedrijfskleding staat voor u klaar. 

Het borduren van uw bedrijfskleding Tilburg

Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfskleding Tilburg te laten borduren. Borduren is de meest verantwoorde en duurzame keuze. Van Der Pol Bedrijfskleding gebruikt alleen maar geavanceerde software en machines. Zo kunnen wij onze hoge kwaliteit garanderen. Er is veel mogelijk bij ons als het gaat om personalisatie. De werkwijze van Van Der Pol Bedrijfskleding is gemakkelijk en snel. U levert bij ons uw logo af en onze software zet uw logo om tot een borduurpatroon. Het logo van uw bedrijf zal niet krimpen of vervagen in de was. Doordat het logo stevig op uw bedrijfskleding is geborduurd blijft de kleur erg lang goed. Zo profiteert u door de jaren heen van een professionele uitstraling. Bedrijfskleding Tilburg borduren is een slimme investering van uw bedrijf. Wilt u toch liever uw bedrijfskleding of werkkleding bedrukken? Dat kan! Bedrukte kleding kan tot 60 graden gewassen worden. Zowel bedrukken als borduren doen wij in ons eigen huis. Wanneer alle kleding is bedrukt kunnen wij deze thuis bij u afleveren.

Uw bedrijfskleding Tilburg door Van Der Pol

​Bent u enthousiast geworden? Of wilt u wat inspiratie op doen? Van Der Pol Bedrijfskleding nodigt u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Wijk en Aalburg. Hier vindt u ons gehele aanbod en kunt u ons benaderen voor persoonlijk contact. Wij geven u graag deskundig advies. Wij zien u graag bij Van Der Pol Bedrijfskleding. 

Horecakleding

Bent u op zoek naar horecakleding? Wij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u alles wat u nodig heeft. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld koksbuizen, schorten en keukentextiel. Alle kleding in ons assortiment is van hoogstaande kwaliteit. Kiest u voor de kwaliteit van Van der Pol Bedrijfskleding, dan kiest u voor kleding waar u lang plezier van zult hebben. Wij leveren horecakleding in vele uitvoeringen en maten. Zo kunt u al uw medewerkers van de juiste maat kleding voorzien, wat een professionele uitstraling ten goede komt. Wilt u graag meer weten over ons aanbod horecakleding? Kom dan bij ons langs in Wijk en Aalburg!

​Horecakleding van Van der Pol Bedrijfskleding

​We heten u van harte welkom in onze ruime showroom in Wijk en Aalburg. Hier staan we voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleding. U vindt er ons hele assortiment bedrijfs- en promotiekleding. Kijkt u gerust rustig rond. Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten, staan wij u graag te woord. We laten u graag voorbeelden zien van gepersonaliseerde kleding. U heeft bij Van der Pol Bedrijfskleding de mogelijkheid om uw kleding op twee verschillende manieren te voorzien van uw logo of een ontwerp. Dit kan door de kleding te bedrukken of door de kleding te borduren. Het borduren van kleding is onze specialiteit. Maar ook met het bedrukken van kleding draagt u bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw medewerkers. Wanneer u langs komt in onze ruime showroom, laten we u graag zien hoe het bedrukken en borduren van kleding in zijn werk gaat en hoe uw kleding er dan uit kan komen te zien. Het borduren van kleding is de meest duurzame optie. Zeker wanneer kleding intensief gebruikt zal gaan worden is het borduren van kleding een slimme keuze. De kleding blijft dan langer mooi, waardoor de representatieve en professionele uitstraling van de kleding langer behouden blijft. Maar de keuze is uiteraard aan u. 

​​Als u een keuze heeft gemaakt, ontvangt u van ons paskleding, waardoor u eenvoudig de juiste maten bij uw medewerkers kunt opnemen. Zo weet u zeker dat iedereen straks perfect passende kleding ontvangt. Als u de gewenste maten aan ons heeft doorgegeven, gaan wij voor u aan de slag. We werken vakkundig en snel. Zo zorgen we er voor dat we snel een perfect eindresultaat bij u kunnen afleveren. Heeft u vragen over onze horecakleding? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!

Bedrijfskleding Breda

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor uw bedrijfskleding Breda? Dan staat Van Der Pol Bedrijfskleding voor u klaar. Van Der Pol Bedrijfskleding was een onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Door te weinig aanbod in het maken van eigen promotie- en bedrijfskleding zijn wij ons gaan specialiseren op het gebied van bedrukken en borduren van kleding. Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kunt u terecht voor zowel grote oplages als kleine projecten. Wilt u bijvoorbeeld één bedrukte polo? Bij ons kan dat. Van Der Pol Bedrijfskleding vindt het belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent. Uw wensen en behoeftes staan centraal. Wij denken graag met u mee over uw bedrijfskleding Breda. Weet u bijvoorbeeld niet hoe u dit moet aanpakken? Wij geven graag advies. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis over alle typen sponsoring en promotie. In onze showroom kunt u kennis maken met ons gehele aanbod. Ook kunt u ons daar persoonlijk benaderen voor eventuele vragen, meer informatie of advies. Wij heette u van harte welkom bij Van Der Pol Bedrijfskleding! 

Bedrijfskleding Breda - hoe gaan wij te werk?

​Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kunt u bijvoorbeeld uw logo op twee verschillende manieren laten plaatsen op uw bedrijfskleding Breda. De eerste manier is bedrukken. Bedrukken wordt gedaan door een transfer of zeefdruk. Bedrukte kleding kan tot 60 graden probleemloos gewassen worden. Er zijn zelfs speciale transfers die tot 95 graden wasbaar zijn! De tweede manier om uw kleding er professioneel eruit te laten zien is borduren. Borduren is duurzaam, verantwoord en sterk. Wanneer u kiest voor borduren zal de kleur niet vervagen wanneer u de kleding wast. Ook zal bijvoorbeeld het logo niet gaan krimpen in de droger. Wanneer u uw bedrijfskleding Breda borduurt heeft u er lang profijt van.  ​

Van Der Pol is er voor uw bedrijfskleding Breda

​Bedrijfskleding is volgens ons het visitekaartje van uw onderneming of bedrijf. Het maakt uw bedrijf herkenbaar en professioneel. Wij kunnen er voor zorgen dat uw bedrijfskleding er goed en verzorgd uitziet. Het bedrukken of borduren van kleding is een mooie manier om uw bedrijf of vereniging extra onder de aandacht te brengen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of heeft u vragen over onze werkwijzen of diensten? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website. Op onze website vindt u ons aanbod en kunt u meer vinder over Van Der Pol Bedrijfskleding. Wij horen graag van u. 

Muts borduren

Muts borduren

​Wilt u professioneel een muts borduren? Zoekt u een eenvoudige manier om uw bedrijf beter op de kaart te zetten? Dan kan u nu stoppen met zoeken. Van der Pol Bedrijfskleding is ontstaan in 2003. Van der Pol Bedrijfskleding was van oorsprong een onderdeel van Van der Pol Kartracing. Doordat er maar beperkte mogelijkheden waren in het bedrukken en borduren van logo's op bedrijfskleding is Van der Pol Bedrijfskleding uitgegroeid tot een groot bedrijf. Nu levert Van der Pol aan diverse bedrijven kleding die voorzien zijn van logo's. Van der Pol kan uw muts borduren! Een muts borduren is een slimme zet als u uw bedrijf of vereniging extra onder de aandacht wil brengen. Het maakt u bedrijf herkenbaarder. Naast het borduren van mutsen kunnen wij ook andere kledingstukken voorzien van logo's. Van der Pol Bedrijfskleding heeft een groot aanbod aan diverse mogelijkheden. Wij kunnen uw logo plaatsen op caps, polo's, overhemden, jassen en nog veel meer. U kunt kiezen om uw logo te laten borduren of te bedrukken. Van der Pol Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het borduren van logo's. 

Muts borduren - de voordelen

Wanneer u kiest voor muts borduren, kiest u voor duurzaam. Logo's dat zijn geborduurd gaan vaak langer mee dan dat ze bijvoorbeeld zijn bedrukt. Uw logo zal niet krimpen in de was. Bovendien zal de kleur ook niet vervagen. Door deze voordelen gaat uw kledingstuk of muts langer mee. U heeft langer profijt van uw kleding. Kleding voorzien van uw logo via borduren is dan een slimme investering. Weet u niet zeker welke kleding het beste past bij uw bedrijf? Van der Pol heeft veel kennis in het maken van gepersonaliseerde bedrijfskleding. Wij kunnen u advies geven en meer vertellen over onze diensten. Zo krijgt u een goed beeld wat u van ons kan verwachten. Het team van Van der Pol heeft veel expertise en ervaring. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij streven naar de beste kwaliteit. Al onze kleding wordt uitvoerig gecontroleerd op fouten en oneffenheden. Wanneer u besloten heeft wat voor kleding u wilt laten borduren leveren wij uw kleding op het opgegeven adres af. U kunt bij ons rekening op vakkundig advies.

Bent u enthousiast geworden? U bent van harte welkom in onze showroom in Wijk en Aalburg. In onze ruime showroom kunt u diverse kledingmerken vinden. Ook kunt u contact met ons nemen via de mail of telefoon. Wij geven graag advies of informatie. Van der Pol Bedrijfskleding helpt u graag!

Bedrijfskleding borduren

Uw logo op bedrijfskleding borduren maakt uw bedrijf herkenbaarder en professioneler. Het trekt de aandacht en maakt een goede indruk. Het straalt klasse uit en zet uw bedrijf beter op de kaart. Van Der Pol Bedrijfskleding kan u daar goed bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van logo's op diverse soorten stoffen en kleding. Wilt u uw logo op fleece of badstof borduren? Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kan dat. Van Der Pol Bedrijfskleding vindt dat uw bedrijfskleding dient als visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat uw bedrijfskleding past bij uw imago en uitstraling. Weet u niet zo goed hoe dit moet aanpakken? Wij helpen u graag. Van Der Pol Bedrijfskleding was eerst een onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Door onze oorsprong in de racesport hebben wij veel kennis over sponsoring en promotie. Wij weten, als geen ander, hoe belangrijk het is dat bedrijfskleding een grote bijdrage is voor uw imago. Wij leveren bedrijfskleding van hoge kwaliteit. Van Der Pol Bedrijfskleding controleert de bedrukte of geborduurde kleding altijd uitvoerig en nauwkeurig. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent! 

Waarom bedrijfskleding borduren?

Het borduren van bedrijfskleding heeft vele voordelen. U profiteert van een blijvende professionele uitstraling. Dit komt doordat het logo geborduurd is op de kleding. Het logo zal daardoor niet krimpen of vervagen als u het wast of in de droger stopt. Wilt u toch liever bedrijfskleding bedrukken? Dat kan. Van Der Pol Bedrijfskleding bedrukt ook kleding door middel van transfers en zeefdrukken. De mogelijkheden bij Van Der Pol Bedrijfskleding zijn eindeloos.

Wanneer u kiest voor borduren, kiest u voor kwaliteit. Wij maken gebruik van de nieuwste machines en technologieën. Door onze geavanceerde software wordt uw logo omgezet tot een borduurpatroon. Vervolgens wordt dit borduurpatroon daarna op uw kleding geplaatst. Na productie wordt de kleding op het door u opgegeven adres afgeleverd. Van Der Pol Bedrijfskleding streeft altijd naar een goede service. Wij denken met u mee en adviseren u graag. Wij hebben alles in huis voor uw bedrijfskleding en werkkleding. Wij kunnen diverse soorten bedrijfskleding borduren en bedrukken. Wij borduren of bedrukken onder andere petten, mutsen, overhemden en jassen. Wilt u ons gehele aanbod bekijken? Bezoek dan onze showroom in Wijk en Aalburg. Hier kunt u kennis maken met onze kwaliteit en producten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ook contact met ons op nemen via de telefoon of e-mail. Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Vest borduren

​Wilt u graag uw bedrijfslogo op een vest borduren? Dan staat Van Der Pol Bedrijfskleding voor u klaar. Van Der Pol Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van bedrijfskleding en werkkleding. In 2003 is Van Der Pol Bedrijfskleding gestart als onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Door onze achtergrond in de racesport kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste bedrijfskleding. Wij weten hoe belangrijk uitstraling is voor uw bedrijf, vereniging of team. Herkenbaarheid draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Van Der Pol Bedrijfskleding levert kwalitatieve bedrijfskleding tegen een scherpe en betaalbare prijs. Wij zorgen ervoor dat alle kleding gecontroleerd wordt en thuis bij u wordt afgeleverd. Wij streven naar een uitstekende service. Dit doen wij door met u mee te denken. Wij helpen u met het ontwerp en zorgen er voor dat u tevreden bent over uw kleding. Bedrijfskleding maakt uw bedrijf sterker en professioneler. Het laat aan (potentiële) klanten een indruk achter. Wij kunnen door onze geavanceerde software en apparaten uw logo, ontwerp of tekst op een vest borduren. Heeft u personeel in dienst? Dan bieden wij paskleding aan. Zo weet u zeker dat wij de juiste kledingmaten krijgen van uw medewerkers. 

Een logo op een vest borduren

De werkwijze van Van Der Pol Bedrijfskleding is vrij simpel en eenvoudig. Tijdens onze eerste kennismaking nemen wij graag uw wensen door. Wij houden altijd rekening met de eisen en behoeftes van de klant. Vervolgens gaan wij samen met u kijken naar de kleding. Wilt u bijvoorbeeld alleen een vest borduren? Of wilt u ook graag bijpassende mutsen, petten of handschoenen? Van Der Pol Bedrijfskleding kan uw ontwerp op diverse stof borduren. Zo kunnen wij uw logo plaatsen op badstof of fleece. Van Der Pol Bedrijfskleding heeft een divers aanbod aan mogelijkheden. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor kleine oplages. Nadat uw keuze heeft gemaakt en het ontwerp definitief geworden is maken wij voor u een offerte. Van Der Pol Bedrijfskleding biedt altijd een aantrekkelijke en scherpe prijs. U betaalt nooit te veel bij ons. Wanneer alles rond is gaan wij aan de slag. 

Vest borduren - de voordelen

Het grote voordeel van een vest borduren is dat u er lang profijt van heeft. Doordat het logo geborduurd is zal het ontwerp niet krimpen of slijten in de was of in de droger. De kleur van het ontwerp zal niet vervagen. Wilt u meer weten over de voordelen van het borduren van kleding? Van Der Pol Bedrijfskleding vertelt het u graag. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wilt u graag inspiratie op doen? Bezoek dan onze showroom in Wijk en Aalburg.

Bedrijfskleding Eindhoven

Op zoek naar bedrijfskleding Eindhoven? ​Heeft u een bedrijf in de omgeving Eindhoven en bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande bedrijfs- of promotiekleding? Dan bent u bij Van der Pol Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij bieden u een ruime keuze in bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. U vindt bij ons veel verschillende soorten kleding, zoals bijvoorbeeld t-shirts, jassen of complete outfits. Zo vindt u bij Van der Pol Bedrijfskleding altijd precies wat u nodig heeft. We nodigen u van harte uit in onze showroom. U vindt onze showroom in Wijk & Aalburg. Kom langs en laat u door ons adviseren! We laten u graag voorbeelden zien en kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden van bedrijfskleding Eindhoven.

​Over Van der Pol Bedrijfskleding

​Van der Pol Bedrijfskleding is opgericht in 2003. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Onze achtergrond in de racesport zorgt er voor dat we alles weten over sponsoring en promotie. We gebruiken deze ervaring om u het beste te kunnen bieden en om u te helpen uw bedrijf optimaal te promoten. Elk bedrijf heeft een eigen uitstraling. We geven u graag advies op maat, zodat u precies weet welke soort kleding het meest geschikt is voor uw bedrijf. Met bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding komen uw medewerkers altijd professioneel en representatief over. Onze kleding is bovendien van hoge kwaliteit, waardoor de kleding lang mooi blijft en dus lang gebruikt kan worden. U kunt de kleding bij Van der Pol Bedrijfskleding laten bedrukken of laten borduren. Wanneer u bij ons langs komt leggen we u graag uit wat de verschillen zijn tussen deze twee verschillende technieken. Door u voorbeelden te laten zien geven we u een goed beeld van de mogelijkheden. We kunnen u ook aan de hand van uw logo of ontwerp adviseren over de techniek die het meest geschikt is. Zo staan we u bij met persoonlijk advies. 

Bedrijfskleding Eindhoven bestellen

​Bedrijfskleding Eindhoven kunt u heel eenvoudig bij ons bestellen. We geven u paskleding mee, die u door uw medewerkers kunt laten passen. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste maten opnemen en vervolgens aan ons doorgeven. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk voor u in orde te maken. Vervolgens wordt uw bedrijfskleding Eindhoven bij u voor de deur afgeleverd. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? We hopen u snel te mogen verwelkomen in Wijk en Aalburg! 

Schort borduren

Bent u op zoek naar een simpele maar effectieve manier om de herkenbaarheid van uw bedrijf, team of vereniging te vergroten? En moet dat wat u zoekt ook vies mogen worden? Denk dan eens aan een schort. U vindt bij Van der Pol Bedrijfskleding een ruim assortiment aan schorten. Deze schorten kunnen door ons op verschillende manieren worden gepersonaliseerd met uw logo of ontwerp. Het leveren van kwaliteitsproducten vinden we heel belangrijk. Om de hoge kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen, vindt u in ons assortiment uitsluitend kleding van premium merken. Zo heeft u lang plezier van onze kleding. Bent u toch nog niet helemaal overtuigd? Kom dan langs in onze grote showroom in Wijk en Aalburg en overtuig uzelf! In onze showroom vindt u ons complete assortiment bedrijfs- en promotiekleding. U kunt ons assortiment hier zelf bekijken en, zo nodig, passen. Een schort is een perfect middel om eenvoudig de herkenbaarheid van uw bedrijf, team of vereniging te vergroten. Wanneer u bij ons langskomt laten we u graag een aantal voorbeelden zien van hoe een gepersonaliseerde schort er uit kan zien. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? 

Schort borduren - hoe wij te werk gaan 

Voor het schort borduren vertrouwen we bij Van de Pol Bedrijfskleding op onze geavanceerde software en apparatuur. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is vrijwel alles mogelijk op het gebied van personaliseren. U levert eenvoudig uw logo of ontwerp bij ons aan, dat door onze software wordt omgezet in een borduurpatroon. Vervolgens wordt dit patroon door onze borduurmachine op de schorten geborduurd. Wij leveren de schorten in zowel kleine als grote oplagen. Laat aan ons weten hoeveel schorten u nodig heeft en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om uw opdracht uit te voeren. Dankzij onze korte levertijden heeft u de nieuwe schorten altijd snel in huis.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding is voortgekomen uit Van de Pol Kartracing. Het bedrijf is opgericht uit onvrede over de bestaande mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. We waren van mening dat bedrijfs- en promotiekleding veel beter kon. Sinds 2003 leveren we daarom bedrijfs- en promotiekleding van hoogstaande kwaliteit en bieden we bedrijven, teams en verenigingen oneindig veel mogelijkheden om de kleding te personaliseren. Steeds meer bedrijven, verenigingen en teams weten de weg naar Van de Pol Bedrijfskleding dan ook te vinden en rekenen op onze kwaliteit en service.

Wat kunnen wij voor uw team, vereniging of bedrijf betekenen?

Werkkleding Gelderland

Bent u zoek naar werkkleding? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid aanbod. Wat voor type werkkleding u ook zoekt, u vindt het in onze ruime showroom in Wijk en Aalburg of in onze webshop. Bij Van der Pol Bedrijfskleding leveren we uitsluitend kleding van bekende merken, waardoor we de kwaliteit van onze kleding kunnen garanderen. Sterke werkkleding met een professionele uitstraling van hoge kwaliteit, dat vindt u bij ons. We vertellen u graag meer over ons aanbod wanneer u bij ons langskomt in onze showroom. Hier kunt u de kwaliteit van onze werkkleding zelf beoordelen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We horen graag van u wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Het produceren van werkkleding Gelderland

Bij Van der Pol Bedrijfskleding gaan we altijd zorgvuldig te werk om uw bestelling zo snel mogelijk uit te voeren. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons aanbod werkkleding, ontvangt u van ons paskleding. De bedoeling van deze kleding is dat u uw werknemers deze kleding laat passen zodat u weet welke maten u nodig heeft. Nadat u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven bestellen wij de benodigde kleding voor u. Bij Van der Pol Bedrijfskleding bieden we u de mogelijkheid om uw werkkleding te laten voorzien van uw logo. Dit kan door de kleding te bedrukken of te borduren. Werkkleding met het logo van uw bedrijf zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf en zorgt voor een representatieve en professionele uitstraling. Doordat wij werken met geavanceerde apparatuur en software is vrijwel alles bij ons mogelijk. We vertellen u graag meer over het laten bedrukken of borduren van uw werkkleding in onze showroom.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

De oorsprong van Van der Pol Bedrijfskleding ligt in de racesport. Van der Pol Bedrijfskleding, dat in 2003 is opgericht, komt voort uit Van der Pol Kartracing. We leveren bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Onze kennis op het gebied van sponsoring en promotie die wij in de racesport hebben opgedaan zetten we vandaag de dag in om onze klanten te adviseren als het bijvoorbeeld gaat om promotiekleding. Wij gebruiken twee verschillende technieken gebruikt om de bedrijfs- of promotiekleding te personaliseren: borduren en bedrukken. We geven u graag advies op maat over het personaliseren van werkkleding Gelderland.

Heeft u interesse in onze werkkleding? Of heeft u een specifieke vraag? Laat het ons weten. We staan u graag te woord!

Badstof borduren

​Heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag uw badstof borduren? Dan bent u bij Van Der Pol Bedrijfskleding aan het juiste adres. Van Der Pol Bedrijfskleding kan diverse badstof kleding of accessoires voor u borduren. Doordat wij gebruik maken van geavanceerde software, technologie en machines kunnen wij u logo eenvoudig en snel op het badstof plaatsen. U levert bij ons bijvoorbeeld uw bedrijfslogo af en onze apparaten zetten het om in een borduurpatroon. Dit patroon wordt gebruikt om het logo op uw badstof te borduren. Borduren is een slimme en duurzame optie. Doordat het logo op de stof wordt geborduurd zal het logo niet krimpen of verkleuren in de was of droger. Door het borduren profiteert u van een blijvende professionele uitstraling. Borduren of bedrukken van bedrijfskleding of werkkleding maakt uw bedrijf herkenbaarder. Het trekt de aandacht en straalt klasse uit. 

Badstof borduren en méér​

Van Der Pol Bedrijfskleding heeft veel kennis en ervaring over promotie en sponsor materiaal. Van Der Pol Bedrijfskleding is begonnen als onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Nadat er steeds meer vraag kwam naar het borduren en bedrukken van bedrijfskleding of werkkleding is Van Der Pol Bedrijfskleding uitgegroeid tot een groot en sterk bedrijf. Bij Van Der Pol Bedrijfskleding is er veel mogelijk. Wij hebben een groot en divers assortiment en zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor kleine oplages. Wij kunnen badstof borduren, maar ook petten, overhemden, mutsen en nog veel meer kunnen wij borduren of bedrukken. Tijdens het eerste contact nemen wij altijd met u uw wensen en eisen door. Samen met u zoeken we daarbij de kleding die het beste bij u past. Wij kunnen u daarnaast ook helpen met het maken van het ontwerp. Nadat alles rond is bieden wij een offerte op maat aan. Wij zorgen ervoor dat u hoge kwaliteit krijgt tegen een scherpe en aantrekkelijke prijs. Bij Van Der Pol Bedrijfskleding denken wij met u mee. Zo geven wij graag paskleding mee zodat dat elke betrokkene de juiste kledingmaat krijgt. Wij hebben alles in huis om uw bedrijfskleding te borduren of te bedrukken. Bedrukkingen worden gedaan middels een zeefdruk of transfer. Maar Van Der Pol Bedrijfskleding is vooral bekend om het borduren van bedrijfskleding. Wilt u graag het verschil weten tussen bedrukken of bekleding? Neem dan gerust contact met ons op of kom even langs in onze showroom. In onze showroom vindt u ons gehele aanbod en kunt u ons persoonlijk benaderen. Wij zien u graag! 

Werkkleding Eindhoven

Bent u op zoek naar geschikte werkkleding voor uw werknemers? Dan moet u in bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn. Wat voor werkkleding u ook nodig heeft, u vindt het in ons ruime assortiment. U vindt ons complete aanbod zowel in onze webshop als in onze grote showroom in Wijk en Aalburg. In onze showroom kunt u onze werkkleding zelf bekijken en passen. Ook staan we u er graag te woord om u alles te vertellen over de vele mogelijkheden op het gebied van werkkleding Eindhoven. We leveren uitsluitend kleding van bekende merken, waardoor we de kwaliteit van onze werkkleding kunnen garanderen. We helpen u graag om sterke werkkleding met een professionele uitstraling te vinden voor uw werknemers. We nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Wijk en Aalburg. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Het produceren van werkkleding Eindhoven

Bij Van der Pol Bedrijfskleding gaan we zo snel mogelijk aan de slag om uw opdracht uit te voeren. Om uw nieuwe werkkleding snel te kunnen leveren geven wij u paskleding mee. De bedoeling van deze kleding is dat u uw medewerkers de kleding laat passen zodat u de gewenste maten aan ons door kunt geven. Zodra u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven bestellen wij de kleding voor u. Bij Van der Pol Bedrijfskleding heeft u de mogelijkheid om de werkkleding te laten voorzien van uw logo. Wanneer u wilt dat uw werkkleding representatief en herkenbaar is, is het laten personaliseren van de werkkleding essentieel. U heeft bij ons de keuze uit twee methoden om de kleding te laten personaliseren: bedrukken of borduren. Wanneer u langskomt in onze showroom vertellen we u graag meer over de voordelen van deze methoden. Nadat wij uw werkkleding binnen hebben en de kleding eventueel bedrukt of geborduurd hebben leveren we de kleding af op het door u doorgegeven adres.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding werd opgericht in 2003. Sinds die tijd produceren we bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Van der Pol Bedrijfskleding heeft zijn oorsprong in de racesport. Het bedrijf komt namelijk voort uit Van der Pol Kartracing. Onze achtergrond in de racesport zorgt ervoor dat we veel kennis hebben over sponsoring en promotie. Deze kennis delen we graag en gebruiken we dan ook om klanten te adviseren op het gebied van bijvoorbeeld promotiekleding. Ook wat betreft werkkleding Eindhoven geven we u graag persoonlijk advies.

Graag tot ziens in onze showroom of in onze webshop!

Bedrijfskleding borduren Breda

Op zoek naar bedrijfskleding borduren Breda? Als werkgever bent u op zoek naar bedrijfskleding van goede kwaliteit waarmee u uw werknemers een representatieve, professionele uitstraling geeft. Maar waar vindt u deze kleding? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u alles wat u nodig heeft. Wij leveren zowel bedrijfs- als promotiekleding aan bedrijven, verenigingen en teams. In welke branche u ook werkzaam bent, de benodigde bedrijfskleding vindt u bij ons. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg kunt u terecht om ons assortiment te bekijken. Ook staan we u graag te woord en geven we u persoonlijk advies. Bij Van de Pol Bedrijfskleding vindt u uitsluitend bedrijfskleding van premium kledingmerken van hoge kwaliteit. Deze kleding is zowel in grote als in kleine oplagen leverbaar. Wilt u meer weten over ons assortiment maar bent u niet in staat om bij ons langs te komen? U kunt ons ook bereiken via e-mail of telefoon. We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn! 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

In 2003 is Van de Pol Bedrijfskleding opgericht. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Het begon allemaal met onvrede over de bestaande mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. Sindsdien hebben we al veel bedrijven, teams en verenigingen mogen voorzien van bedrijfs- of promotiekleding. Bij Van de Pol Bedrijfskleding gaan we verder dan het simpelweg leveren van goede bedrijfs- of promotiekleding. We leveren herkenbare kleding met een professionele uitstraling door de kleding vakkundig te personaliseren. Dit doen we door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur en software. We kunnen bedrijfskleding zowel borduren als bedrukken. Bent u benieuwd hoe een geborduurd logo of ontwerp eruit ziet? We laten u graag voorbeelden zien wanneer u langskomt in onze showroom. Bedrijfskleding borduren Breda is ons specialisme. Het maakt uw bedrijfskleding helemaal af. 

Bedrijfskleding borduren Breda - onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als het gaat om bedrijfskleding borduren? Allereerst geven we u paskleding mee, zodat we zeker weten dat uw medewerkers straks de juiste maat kleding van ons ontvangen. Vervolgens, als u de maten aan ons heeft doorgegeven, wordt de kleding door ons besteld. Wanneer de kleding bij ons binnen is gaan wij aan de slag om de kleding te borduren. Wij hanteren korte levertijden, zodat u nooit lang op het bedrijfskleding borduren Breda hoeft te wachten. Voor u het weet heeft u uw nieuwe bedrijfskleding in huis!

Waarmee kan Van der Pol Bedrijfskleding u van dienst zijn? 

Werkkleding Tilburg

Het kan soms lastig zijn om de juiste werkkleding te vinden die ook nog eens van goede kwaliteit is. Maar u hoeft niet verder te zoeken. Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid assortiment werkkleding. Doordat wij uitsluitend bekende premium merken leveren kunnen we hoogstaande kwaliteit garanderen. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg kunt u zich door ons laten adviseren. Ook hangt hier veel van onze kleding in de rekken, zodat u zelf de kleding kunt zien en de kwaliteit van onze kleding kunt beoordelen. We helpen u graag bij uw zoektocht naar kwalitatief hoogstaande werkkleding met een professionele uitstraling. We denken graag met u mee over de kleding die het meest geschikt is voor uw werknemers. Mocht u niet bij ons langs kunnen komen dan kunt u ons uiteraard ook bereiken via telefoon of e-mail. We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Van idee tot product - onze werkkleding Tilburg

Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een groot aanbod aan werkkleding. Nadat u een keuze heeft gemaakt en uw bestelling bij ons heeft geplaatst gaan we zo snel mogelijk aan de slag om uw opdracht uit te voeren. Om ervoor te zorgen dat al uw werknemers de juiste maat werkkleding Tilburg ontvangen, krijgt u van ons paskleding mee. Deze kleding is bedoeld om door uw werknemers te laten passen. We ontvangen de paskleding graag van u terug. U geeft aan ons door welke maten u nodig heeft. Vervolgens bestellen wij de benodigde kleding voor u. Wij bieden u de mogelijkheid om de kleding tot slot te laten personaliseren, door er bijvoorbeeld uw logo op te plaatsen. De mogelijkheden op dit gebied zijn vrijwel eindeloos, dankzij onze geavanceerde software en apparatuur. Door uw werkkleding te laten personaliseren zorgt u ervoor dat uw bedrijf herkenbaar is. Ook geeft het de kleding een representatieve en professionele uitstraling. Wanneer u langskomt in onze showroom vertellen we u graag meer over het personaliseren van kleding. Nadat wij uw werkkleding binnen hebben en de kleding eventueel bedrukt of geborduurd hebben wordt uw nieuwe werkkleding door ons afgeleverd op uw adres.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding werd opgericht in 2003 en komt voort uit Van der Pol Kartracing. Sinds de oprichting van het bedrijf produceren we bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan in de racesport zetten we in om u optimaal te kunnen adviseren als het bijvoorbeeld gaat over promotiekleding. We delen graag onze kennis om klanten te adviseren. Ook wat betreft werkkleding Tilburg staan we u graag terzijde om de werkkleding te vinden die u nodig heeft.

We zien u graag in onze showroom of in onze webshop!